A

Anonymous

Tarjouksen sarakkeet valittavaksi välisummittain /tarjousosat

10-01-2019 4:09 pm posted by Anonymous

Hei, teemme usein kokonaishintaisia tarjouksia joissa käytetään työlajeja tai kiinteitä maksueriä tarjousriveinä. Näistä jätetään usein rivikohtaiset hinnat pois ja ilmoitetaan kokonaishinta välisumma rivillä. Tämän lisäksi samalla tarjouksella saatetaan antaa yksikköhinnat lisätöille. Nykyisellä tarjousmallilla ei ole mahdollista yhdistää samalle tarjoukselle kokonaishintaista tarjousosaa ja yksikköhintoja. Esitettävät sarakkeet kun valitaan koko tarjousta koskevaksi.

 

Sieppaa.PNG

 

Olisiko mahdollista saada sarakkeet valittavaksi välisummittain tai jotenkin mahdollisuutta jakaa tarjous useampaan osaan? Siten että kokonaishintaiset ja yksikköhintaiset osiot olisi mahdollista esittää samalla tarjouksella.

 

Lisähuomiona jos tekee esimerkiksi yksikköhintaluettelon siten että valitsee sarakkeista näytettäväksi vain yksikön ja yksikköhinnan/kokonaishinnan ei yksikkö tulostu tarjoukselle. Eli vaikka yksikkö on erikseen valittavissa tarvii se mukaansa myös määrän, jota ei yksikköhintaluettelossa olisi muutoin tarpeen esittää.

 

 

 

 

Login or Signup to post a comment