Start a new topic
A

Anonymous

Uusi aktiviteetti katoaa jos siirtyy työlle/asiakkaalle

02-10-2018 2:03 pm posted by Anonymous

Tein uutta aktiviteettia ja klikkasin kuvaketta, joka aukaisee ko. asiakkaan / projektin sivun. Sivu aukesi samaan ikkunaan, jolloin koko määrittelemäni aktiviteetti katosi. Tämä pitäisi ehdottomasti aueta uuteen ikkunaan tai käyttöliittymän pitäisi herjata että hox, tallentamaton työ katoaa jos siirryt nyt pois.

Login or Signup to post a comment