A

Anonymous

Resursointityökalun kehitys

10-05-2016 2:01 pm posted by Anonymous

Resursointityökalun käytettävyyttä voisi parantaa.

1a. resursoinnin lisääminen sekä prosentteina että tunteina ilman Severa-asetusten muutosta: Olisi kaksi tyhjää kenttää resursoinnin syöttämiseen ja Severa automaattisesti täyttäisi tyhjäksi jäävän kentän täytetyn tiedon perusteella. Esim. resursoidaan viikon ajalle 37,5h, järjestelmää täyttää tyhjään %-kenttään 100% tahi toisin päin, täytetään kuukaudeksi 100% työntekijälle ja järjestelmä näyttää h-kentässä paljonko tämä arkipyhät huomioiden tarkoittaa tunteina.

1b. vähimmäivaatimus kehitykseen olisi, että voisi täyttää tietoja ristiin sekä h että % -muodossa ilman asetuksiin kajoamista, jos tuo tyhjän kentän automaattinen täyttö ei onnistu

2. Kaikkien resurssivarausten tarkastelu yksittäisen työn alla. Nyt näkee kyllä prosentin, mutta kun klikkaa nimen vierestä kynän kuvaa, ei näe listauksena kuin kyseisen työn resurssivaraukset, saisi näkyä joko suoraan kaikki tai ylimääräisen napin takaa kaikki, ettei tarvitse luoda/selata erillistä raporttia tätä varten.


T

Teemu Heimala

14-06-2016 3:25 pm posted by Teemu Heimala

Hei Tuomas,

Kiitos palautteesta!

Resursointiin tullaan tekemään paljon kehitystyötä uuteen käyttöliittymään. Yhtenä tavoitteena on pystyä syöttämään resurssivaraukset sekä tunneissa, prosenteissa että tunneissa per päivä. Lisätietoa resursoinnista tulee syksymmällä, kannattaa seurata myös uuden käyttöliittymän webinaareja ja Community-aluetta: Severan uudistuva käyttöliittymä

A

Anonymous

01-01-2018 11:50 am posted by Anonymous

Moi,

Onko mitään uutta tietoa resurssointityökalun kehittämisestä? Uudessa käyttöliittymässä sitä ei ole ainakaan vielä käytössä.

T

Teemu Heimala

02-01-2018 8:57 am posted by Teemu Heimala

Moi,

Resursointi on paraikaa työn alla isolla prioriteetilla, ilmoittelemme kun alkaa olemaan valmista.

A

Anonymous

27-08-2018 5:10 pm posted by Anonymous

Miten resursointinäkymän reaaliaikainen tilanne, tuleeko se muuttumaan siten, että resurssivaraus pienentyisi kirjattujen työtuntien mukaan? Nyt en ainakaan löytänyt, että resurssivaraus pienentyisi kirjattujen työtuntien mukaan vaan se tuntiallokaatio näkyy resursoinnissa ja kuormituksessa ennallaan, vaikka olisin kirjannut 26h/20h.

T

Teemu Heimala

03-09-2018 10:01 am posted by Teemu Heimala

Toistaiseksi kuormitus pysyy ennallaan. 

 

Sinänsä mielenkiintoinen vaihtoehto olisi viedä resursointia siihen suuntaan, että kirjatut (ja kirjaamattomat) tunnit vaikuttaisivat resursointiin. Toisaalta tämä vaatisi kaikilta käyttäjiltä aika tarkkaa kuria päivittäisten tuntikirjausten kanssa, ja kokonaisuutena vaatii vähän laajempaa mietintää. Ajatuksia saa ja kannattaa laittaa tänne.

Login or Signup to post a comment