A

Anonymous

Projektikohtaisen hinnaston kulujen laskutettavuus asiakkaalta rivikohtaiseksi

30-09-2019 1:59 pm posted by Anonymous

Toivoisin että jos projektilla on oma projektikohtainen hinnasto, sitä pitäisi päästä muokkaamaan projektilta kaikilta osin. Nyt kulurivien osalta hintoja ei pääse muokkaamaan. Kulut voi merkata sisäisiksi tuoteryhmittäin projektilla (km:t, päivärahat ja muut kulut), mutta jos tilanne on että esim parkit laskutetaan asiakkaalta ja takseja ei, niin tätä tietoa varten on luotava projektille hinnasto ja merkattava siellä kulurivit nollaksi. TOivoisin että "financials" välilehden alle kohtaan "travel rates" tulisi täppä "bill" jokaisen rivin kohdalle eikä vain tuoteryhmittäin. 


T

Taneli Lilja

09-12-2019 10:21 am posted by Taneli Lilja

Hei ja kiitos ideasta!

 

Ymmärrän että tuo on haastava polku kulkea tällä hetkellä.

 

Minä selvittelen hieman tuon toiminnon teknisiä mahdollisuuksia / mahdollisia haasteita ja palaan tähän ideaasi kun on jotain konkreettista kerrottavaa.

 

Antakaa ihmeessä muutkin äänenne, jos saman tyylistä tarvetta löytyy!

A

Anonymous

09-12-2019 10:43 am posted by Anonymous

Todella hienoa että joku vastaa näihin ideoihin! Kiitos! Tarkennuksena tähän vielä että tarve ei ole erityisesti vain projekteille joissa  projektikohtainen hinnasto vaan ihan kaikille. Hinnasto tai ei niin on tylsää että rivejä ei voi yksitellen valita non-billableksi vaan ne pitää valita ryhmänä tai laittaa kaikille hinnastoa käyttäville projekteille nollaksi hinnaston kautta.

Login or Signup to post a comment