A

Anonymous

Raporttia ei voi suurentaa kuten vanhassa käyttöliittymässä

28-06-2018 7:27 am posted by Anonymous

Työpöytänäkymässä raportti (mikä tahansa raportti) aukeaa nätisti koko näytön levyisenä eli näkyy mukavasti sarakkeita, mutta kun raportin klikkaa otsikosta auki, niin näkymä muuttuu siten, että suodattimet tulevat oikeaan laitaan, joten näkymä ei näytäkään enää niin paljon sarakkeita eikä niitä skaalata eikä niitä toisaalta voi myöskään itse sarakeleveyttä muuttamalla saada näkyviin. Uudessa käyttöliittymässä ei ole enää neljän nuolen muodostamaa suurennusnäppäintä, jonka avulla raportin vanhassa liittymässä sai näkymään kokonaan. MIKSI IHMEESSÄ NÄPPÄIN ON POISTETTU??? Uudessa käyttöliittymässä ei ole mahdollisuutta nähdä raporttia kokonaisuudessaan. Tuen antama vastaus "katso raporttia excelissä" ei tietenkään ole ratkaisu ongelmaan, tarkoitus on käyttää Severaa eikä excelistä pääse tietenkään porautumaan mihinkään.


A

Anonymous

03-07-2018 3:01 pm posted by Anonymous

Hei, tämä on todellakin Severan tehokäyttäjälle suuri puute uudessa käyttöliittymässä ja vaikuttaa esim. siihen, että en ole itse sitä vielä ottanut käyttöön. Onko tälle raporttinäkymän kehittämiselle aikataulua?

t.Heidi

A

Anonymous

04-07-2018 9:37 am posted by Anonymous

Tämä on ERITTÄIN suuri puute, johon pitää saada korjaus niin pian kuin mahdollista. Ei kertakaikkiaan voi olla niin, että joku toiminto on yks kaks vaan päätetty jättää pois ja te sanotte, että sorry korjataan joskus.

Login or Signup to post a comment