Start a new topic
A

Anonymous

Tuntihinnan korjaus tunneille

02-10-2018 12:48 pm posted by Anonymous

Kun tuntihinta vaiheelle tai henkilölle on jäänyt projektiin lisäämättä ja tämän huomaa laskutusvaiheessa, on kai ainoa järkevä tapa tällä hetkellä:

- valitse tunnit laskuta ja "laskuta myöhemmin"

- avaa projekti, etsi ko. tunnit ja vaihda hyväksynnän status "tarkastamaton"

- päivitä taloustiedoissa projektin tuntihinnasto

- etsi ko. tunnit ja hyväksy ne

- nosta ko. tunnit uudelleen laskulle

 

Voisiko tämän tehdä edes hiukan helpommin? Nyt esim. jos käyt ensin syöttämässä tuntihinnan oikein ja sen jälkeen vapautat tunnit, niin hinnat ei päivity, vaan joudut käymään vielä uudestaan päivittämässä hinnan. Voisiko tämän tehdä suoraan laskulla? Vanhassa käyttöliittymässä tuntihintojen naputtelu laskulla oli melko nopeaa, kun näkymä oli taulukko, mutta uudessa liittymässä aukeaa erillinen ikkuna jos haluaa muokata yksittäistä tuntikirjausta, joten työläyden takia niitä ei kannata laskulla alkaa käsin korjaamaan.

1 Comment

A

Anonymous

14-11-2018 5:32 pm posted by Anonymous

Meillä ainakin tätä on huomattavasti helpottanut, kun hinnastoihin on laitettu oletushinnaksi 99 999 euroa, jonka pitäisi jo ennen laskutusta (ja esim. laskutusennusteita tarkastellessa) herätellä virheellisiin/puuttuviin tuntihintoihin. Varotoimenpiteenä on nostettu tuntien tarkistusnäkymään nostettu arvoksi myös tuntihinta, jolloin tuntien tarkastajankin pitäisi pystyä huomaamaan virheelliset tuntihinnat. Jos tuntihinta puuttuu, käy vain lisäämässä oikean hinnan hinnastoon, päivittää hinnaston projektilla taloustiedoissa ja tämän jälkeen voi laskuttaa.

Login or Signup to post a comment