Start a new topic
A

Anonymous

Projektin arvon muutosten tallentuminen

01-09-2016 2:01 pm posted by Anonymous

Ehdotan, että projektin arvo ja sen muutokset tallentuisivat Severaan samaan tapaan kuin esimerkiksi muutokset työn tilassa. Tällä hetkellähän projektin arvo on Severassa vain luku, jota voi helposti muuttaa mutta jonka muutokset eivät tallennu mihinkään.

severa1.png

Usein jokin projekti aloitetaan tietyn tarjouksen perusteella, esimerkiksi 10 000€. Myöhemmin samalle projektille myydään lisätyötä, ja projektin arvo vaihtuu 12 000 euroon. Joskus samalle projektille tulee moniakin muutoksia ajan kuluessa, mutta näitä arvon muutoksia ei enää myöhemmin näe mistään. On todella hankalaa laskeskella myöhemmin, että mitähän kaikkea tähän projektin arvoon nyt sisältyy tai onko tästä jäänyt vielä jokin uusin lisätyö puuttumaan. Asia hankaloituu entisestään, kun arvoa on saattanut aikojen saatossa muuttaa useampi eri henkilö.

Jos projektin alkuperäinen arvo ja sen muutokset tallentuisivat, olisi jälkikäteenkin helppo päätellä ja katsoa, mitä projektin arvoon sisältyy.

1 Comment

T

Teemu Heimala

03-11-2016 3:28 pm posted by Teemu Heimala

Hei Mari,

Hyviä pointteja. Tarkoitus on ottaa tämä "useampi myynticase samalle projektille" / lisätyö -asia käsittelyyn uuden käyttöliittymän julkaisun jälkeen. Tarjoustyökalu tulee laittaa myös toimimaan fiksusti tämän paletin kanssa, eli liikkuvia osia on jonkin verran.

Login or Signup to post a comment