A

Anonymous

Myyntityölle seuraaja

12-12-2019 8:38 am posted by Anonymous

Kehitysidea, että myyntityölle olisi mahdollista lisätä seuraaja. Kun Severassa myyntityölle tulee päivityksiä, niistä lähtisi ilmoitus esim sähköpostitse seuraajalle. Näin on ollut esimerkiksi Pipedrivessa, jossa seuraaja sai koosteen seuraamastaan myynnistä sähköpostiin. 

1 Comment

T

Taneli Lilja

12-12-2019 8:44 am posted by Taneli Lilja

Huomenta Pauliina ja kiitos ideasta!

 

Onko ajatuksena että tämä seuraaja olisi määritelty yksittäinen henkilö vai enemmän niin että jokainen voisi "seurata" myyntityötä? Eli onko enemmän tarkoitus että esimies tai vastaava seuraa myyntityötä vai että useampi henkilö voisi seurata sitä ihan vaan mielenkiinnosta?

 

Mitä kaikkea ajattelet tässä kohtaa "myyntityön päivityksenä"? Olisiko jokainen aktiviteetti sellainen mistä info pitäisi lähteä vai vaan esim. liikkuminen myyntiputkessa tai myynnin arvon muutokset? Varmasti tarpeita on erilaisia ja tässä pitäisi mahdollistaa räätälöitävyys, mutta mikä olisi teidän tapauksessa se kiinnostava asia?

 

Selvittelen hieman laajemmin tätä tarvetta ja tutustun myös tuohon Pipedriven toteutukseen. Infoilen tänne, kun saan selvittelytyötä tehtyä. 

 

Kertokaa muutkin joilla samanlaista tarvetta on että mitä teillä tällä seurannalla haluttaisiin tehdä!

Login or Signup to post a comment