A

Anonymous

Laskutettavissa olevien esikatselu

19-05-2021 2:08 pm posted by Anonymous

Julkaisutiedotteessa (vk 18 ja 19) mainitaan että laskutettavissa olevien kirjausten esikatselu on käytössä. Olemme huomanneet että jotta Tunnit-näkymästä saisi enemmän irti siihen pitäisi ehdottomasti saada lisää sarakkeita näkyviin oletuksena. Meille tärkeitä olisi Työlaji ja Sisäinen kommentti. Sarakkeita on valittavissa mutta ne pitää itse lisätä joka ikinen kerta erikseen kun valinnat eivät tallennu. Jollei oletusnäkymää haluta muuttaa, niin saisiko edes sellaisen muutoksen että käyttäjän tekemät valinnat tallentuisi.


2 people like this idea
Reply

B

Barbro Wikstedt

13-01-2022 4:25 pm posted by Barbro Wikstedt

Nostan tämän asian uudelleen esille kommentoimalla. Nykyisellään laskun esikatseluikkuna (eli projektin Taloustiedot-osion Luo lasku -napin nuolesta aukeneva Tarkastele mitä on laskutettavissa) ei palvele kuten pitäisi. Matkakulut ja Maksuerät ovat OK mutta Tunnit-osiossa on oletuksena liian vähän informaatiota toimiakseen. Ei kukaan haluaa toistuvasti lisätä haluamansa sarakkeet siihen. Projektisuunnitelma-sivulla aukeneva Tunnit projektille layout on juuri mitä tarvitsemme ja mitä haluaisimme laskun esikatseluikkunaan. Liitteessä pari kuvaa, Laskutettavissa-merkitty on esikatseluikkunasta otettu ja toinen  on Tunnit projektille -raportti.

B

Barbro Wikstedt

21-02-2022 10:15 am posted by Barbro Wikstedt

Tilanteet ja tarpeet vaihtelevat käyttäjien mukaan. Huomaan sen taas kerran kun otettiin vaihe-kenttä käyttöön maksuerissä. Kentän valinnat maksuerissä olisi niin kätevä tarkistaa esikatseluikkunassa mutta kun vaihe-sarake pitää valita joka ikinen kerta erikseen niin kätevyys katoaa. Eikös laskun esikatseluikkunaan voisi vihdoinkin saada käyttäjän valintojen mukaan tallentuvat sarakemäärittelyt?! 

Login or Signup to post a comment