Start a new topic
A

Anonymous

Tarjoustyökalu - myynnin tilan automaattinen muutos tarjouksen tilan muutoksesta

22-09-2016 3:02 pm posted by Anonymous

Tarjoustyökalu on kätevä työkalu tarjousten tekemiseen ja hallintaan. Kun tarjous hyväksytään, tarjouksen tila päivitetään. Työn myynnin tila pitää kuitenkin käsin käydä vaihtamassa ja usein on käynyt niin, että työn tilaa ei ole muistettu päivittää Tilaukseksi (Voitetuksi), jolloin työ ei näy raporteilla.

Tarjoustyökalun pitäisi vähintään ehdottaa myös työn tilan päivittämistä, mikäli tarjouksen tila päivitetään. Ehkä tämä vaatisi sen, että "tarjouksen tilat" kohtaan voisi määrittää vaikuttaako muutos myyntiprosessin tilaan.


T

Teemu Heimala

03-11-2016 3:33 pm posted by Teemu Heimala

Hei Timo,

Erinomainen kommentti! Pahoittelut että vastaus on viivästynyt, jäänyt näemmä byrokratian rattaisiin.

Tarkoitus on ratkaista tämä käyttöliittymäpäivityksen yhteydessä. Olemme paraikaa väsäämässä tarjousta reippaalla kädellä uusiksi, ja olemme ajatelleet tarjouksen tilan keskustelevan fiksummin myynnin tilan ja arvon kanssa - pitkälti ehdotuksesi mukaisesti.

Asiasta tekee hieman monimutkaisemman se, että työllä voi olla useampia tarjouksia joko hyväksyttynä ja/tai hylättynä, ja aina ei voida arvata mitä myyjä haluaa tehdä, joten todennäköisesti promptia käyttäjältä vaaditaan.

A

Anonymous

04-11-2016 10:19 am posted by Anonymous

Hei Teemu,

Hyvä juttu. Noista useista tarjouksista lisäkommenttina, että olisi hienoa, jos "myynnin arvo" ymmärtäisi vähentää "hylätyt tarjoukset" ja laskea "hyväksyttyjen tarjousten" summan yhteen. Tai ehkä siihen sitten erillinen kontrolli. Tarjous pitäisi myös voida poistaa ja kopioida samaan työhön päivitetyn tarjouksen pohjaksi.

Ideoita löytyy kyllä lisääkin ��

Yst. Terv. Timo

T

Teemu Heimala

04-11-2016 11:01 am posted by Teemu Heimala

Lähtökohtaisesti juuri näin.

Ainoa heikko hyväksyttyjen tarjouksen summan yhteenlaskemisessa on se, jos halutaan eritellä tarkemmin kuka myynyt, mitä ja milloin. Optimiratkaisu olisi eritellä nämä eri hyväksytyt tarjoukset tai yleisemmin esim. lisämyynnit projekteilla paremmin, mutta tämä vaatii jo kohtuullisen isoa jumppaa perusrakenteisiin. Tarkoitus on käsitellä tätä laajemmin uuden käyttöliittymän julkaisun jälkeen, taisipa olla joku toinen kommentti täällä Communityssäkin asiaan liittyen.

T

Teemu Heimala

14-12-2017 4:09 pm posted by Teemu Heimala

Tiedoksi: olemme nyt tehneet logiikan, jonka perusteella myynnin tilaa pyydetään päivittämään, jos

  • luot tarjouksen avoimeen tilaan, eikä työ ole asetusten mukaisessa tarjouksen oletus -tilassa
  • muutat tarjouksen voitettuun tai hylättyyn tilaan

Myös myynnin arvoa työllä promptataan päivittämään, jos muokkaat tarjouksen summaa.

Login or Signup to post a comment