Start a new topic
A

Anonymous

Raporttien liittäminen rooleihin

23-01-2020 2:03 pm posted by Anonymous

Severaan tulisi lisätä mahdollisuus liittää raportteja käyttöoikeuksiin (rooleihin). Nykyisin, kaikki näkyvyys perustuu käyttöoikeuksiin ja ei ole mitään mahdollisuutta raportoida tietoa yli roolien Severan käyttäjille.

 

Järjestelmä kyllä tarjoa hyvät työkalut luoda raportteja, KPI mittareita ja jopa Dashboardeja.

Mutta miten nämä on ajateltu näytettävän eteenpäin?

 

On kestämätön lähestymistapa, että raportteja näyttääkseen tulisi käyttäjälle antaa oikeudet projekteihin, myyntiin, laskutukseen, jne, varsinkin kun tarkoituksena on vain välittää tietoa - joka voi olla käyttäjän kannalta erittäin tärkeää. Nykyinen lähestymistapa johtaa siihen, että avoimessa yrityskulttuurissa kaikki näkevät kaikki toiminteet - ei kovin tehokasta, turvallista, eikä tarkoituksen mukaista (=käyttöoikeudet menettävät merkityksensä).

 

Hyvänä esimerkkinä tästä on Shared raportit. Teet koosteisen raportin projektien statuksesta ja jaat sen käyttäjille.. käyttäjät näkevät vain omat tuntinsa ja vain projekti joissa he ovat mukana. Mutta tämähän oli Shared raportti?

 

Ratkaisuna voisi olla että

a) raporteittain voisi Shared määrittelyn yhteydessä määritellä kenelle kyseinen näkyy (readonly).

b) Käyttöoikeuksiin mahdollisuus lisätä raportteja, jotka näkyvät (readonly) ko roolille.

 

1 Comment

A

Anonymous

03-03-2020 9:59 am posted by Anonymous

Tähän liittyen Raportit eivät muutenkaan toimi järkevästi käyttöoikeuksiin nähden. Projektipäälliköllä on oikeus katsoa projektin kautta sen tunteja ja hyväksyä niitä. Hänellä on täysi näkyvyys tunteihin. Mutta jos ajaa raportin projektin tunneista, projektipäälliköllä ei ole kuitenkaan oikeutta suodattaa Matin tunteja projektiin liittyen, ellei hän ole Matin esimies. Tässä ei mielestäni ole mitään järkeä. Tämä ainoastaan hankaloittaa työtä.

Login or Signup to post a comment