A

Anonymous

Tuntikirjaukset ja tuotekirjaukset näkyviin samalle sivulle

28-02-2017 9:40 am posted by Anonymous

Teemme sekä tunti- että tuotekirjauksia keisseille. Jotta näkisimme mitä kaikkea on kirjattu yhdellä silmäyksellä, joudumme tekemään vedoksen. Jos on puutteita, joudumme poistamaan vedoksen jotta pääsemme jatkamaan kirjauksia. Tämä on turhauttavaa. Haluamme nähdä kaikki laskuttamattomat tunti- ja tuotekirjaukset menemättä vedossivulle. Turhaa klikkailua.


A

Anonymous

07-03-2017 4:23 pm posted by Anonymous

Osatoive tähän liittyen:

jotta jo työllä, eikä vasta vedoksella, voi tarkastaa että kaikki tuntikirjaukset on tehty ja tuntilaskutushinnat ovat oikein, pitäisi työn tuntilistaraportilla olla oletuksena myös hinta/tunti.

T

Teemu Heimala

08-03-2017 8:39 am posted by Teemu Heimala

Ihan hyviä pointteja.

Tarkennatko Barbro missä tilanteissa haluatte nähdä mitä on kirjattu (mitä seuraatte tätä kautta?), ja millä tarkkuudella tarvitsette tätä tietoa?

A

Anonymous

08-03-2017 11:14 am posted by Anonymous

Meillä useampi henkilö kirjaa laskutettavaa yhteen ja samaan keissiin joskus pitkälläkin aikavälillä. Keississä on monesti tunti- ja tuotekirjausten lisäksi myös läpilaskutusta. Kun avaa keissin sivulle jossa tuotekirjauksia tehdään, ei ilman klikkauksia näe kokonaisuutta, eli mitä tuntikirjauksia on tehty tuotteiden lisäksi. Kokonaisuus olisi nähtävä yhdellä silmäyksellä, jotta heti näkee missä mennään ja pääsee nopeasti lisäämään mahdollisesti puuttuvia rivejä.

Tuoteosiossa on myös vähän tietoa. Nyt näkyy tuoteteksti, kappalemäärä, yksikköhinta ja kulu jne. Ymmärrän ettei kaikilla käyttäjillä ole samoja tarpeita mutta olisi suotavaa että asetuksissa olisi lisää vaihtoehtoja joista yritys voisi valita näkyviin haluamansa. Meillä tuotteet on sidottu tuoteryhmään (= vaihe/kustannuspaikka) joten olisi hyvä jos tuoteryhmä olisi näkyvillä rivillä jotta mahdolliset virheet pääsisi korjaamaan.

Tällä hetkellä tallennettua tuotetta ei pysty vaihtamaan, mutta tätäkin ideaa tuemme.

T

Teemu Heimala

10-03-2017 3:51 pm posted by Teemu Heimala

Kaksi tarkentavaa kysymystä:

  1. Voiko tämä tarve tarkastella iskeä milloin hyvänsä, vai tuleeko se laskutussyklin mukaan aloitettaessa laskutusta työn kautta?
  2. Tarviiko tunneista ja tuotteista nimenomaan kokonaisuuden (esim. 5000€ tunteja ja 5000€ tuotteita), vai pitääkö mennä tarkalle tasolle joka tuntirivin ja esim. niiden kuvauksien tasolle?
A

Anonymous

12-04-2017 3:42 pm posted by Anonymous

1. Milloin hyvänsä.

2. Tarkalle tasolle jotta näkee kuvauksista ja tuntimääristä missä mennään

T

Teemu Heimala

13-04-2017 9:59 am posted by Teemu Heimala

Oolrait, selvitellään saadaanko tuota taipumaan uuteen käyttöliittymään.

Login or Signup to post a comment