Velg standardinnstilling som vises i søkefeltet i toppmenyen. Du kan enten velge å vise eller skjule
inaktive kunder og kontakter,
avsluttede salgsprosjekter og
avsluttede prosjekter.
Selv om organisasjonens standardinnstilling er satt til å vise kun aktive kunder og åpne salgsprosjekter og prosjekter, har brukeren også mulighet til å søke etter resultater fra avsluttede og inaktive.
Denne artikkelen har blitt oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy. Innholdet eller formuleringen av disse instruksjonene kan avvike fra de i andre instruksjoner eller i programvaren.
