Et prosjekt kan enten slettes eller avsluttes, avhengig av om det allerede er opprettet tilbud eller fakturaer for arbeidet. Funksjonene finnes under menyen med tre prikker øverst til høyre i prosjektet.
Slette et prosjekt
Et prosjekt kan slettes dersom det ennå ikke er opprettet fakturering eller tilbud for prosjektet. Slett prosjektet ved først å gå til prosjektkortet:
Åpne menyen med tre prikker øverst til høyre i prosjektet
Velg Slett prosjekt
Avslutte et prosjekt
Hvis prosjektet ikke kan slettes, det vil si at det er opprettet tilbud eller fakturaer for prosjektet, kan du lukke, altså avslutte prosjektet. Når du lukker prosjektet, skjules det fra lister, men informasjonen beholdes i rapportene ved hjelp av filtre. Start med å gå til prosjektkortet:
Åpne menyen øverst til høyre i prosjektet
Velg Avslutt prosjekt
Flytte timeregistreringer fra ett prosjekt til et annet
Hvis du ønsker å slette et prosjekt, men det allerede er registrert timer på det, bør timeregistreringene flyttes fra dette prosjektet til et annet. Flyttingen kan gjøres direkte via prosjektet ved hjelp av en praktisk masseoppdatering:
Åpne fanen Prosjektplan i prosjektet
Gå til delen Faser og klikk på totalt antall timer for å se rapporten
Velg ønskede linjer ved hjelp av avkrysningsboksene
Velg Velg handling > Bytt prosjekt og fase > Oppdater
Nøkkelord: prosjekt, arbeid, sletting, sletting av prosjekt, avslutning av prosjekt, flytting av timer, overføring av timer
