Hoppa till huvudinnehåll

Inställningar för arbetstimmarvy

Du kan anpassa inställningarna för din egen arbetstimmarvy, vilket påverkar till exempel förslag på arbetstimmar och kopierar dagar. Öppna inställningarna genom att klicka på Inställningar-knappen i det övre högra hörnet av Timmar-vyn. I den öppnade sidopanelen ser du tre huvudsektioner:

 

  • Förslag på arbetstimmar

  • Kopierar dagar

  • Andra inställningar för arbetstid

 

Genom att ändra inställningarna för arbetstimmarvyn påverkar du endast inställningarna för din egen vy.

 

Förslag på arbetstimmar

 

I denna sektion kan du bestämma hur systemet föreslår arbetstimmar för dig att fylla i. Välj de kriterier som systemet ska använda för att föreslå timmar:

 

  • Mina favoritprojekt: Föreslår timmar för de projekt du har markerat som favoriter.

  • Senasteanteckningari dagvy: Föreslår timmar baserat på dina senaste anteckningar.

    • Välj tidsperiod från rullgardinsmenyn, till exempel de senaste 5 dagarna.

  • Projekt jag är allokerad på: Föreslår timmar för projekt där du har blivit tilldelad resurser.

    • Visa även resurserade timmar: Om ovanstående val är aktiverad kan du också bestämma om resurserade timmar ska visas i vyn.

 

Kopierar dagar

 

I denna sektion kan du ställa in standardinställningar för vilken information som kopieras när du använder Kopierardagar-funktionen. Välj kryssrutorna för vilken av följande information du vill kopiera som standard från en dag till en annan:

 

  • Timmar

  • Kostnader

  • Frånvaro

 

Andra inställningar för arbetstid

 

I denna sektion kan du ändra andra funktioner relaterade till arbetstid. Klicka på den inställning du vill ha aktiverad med hjälp av skjutreglaget:

 

  • Kopierabeskrivningfrånföregåenderegistrering av arbetstid: När detta val är aktivt fyller systemet automatiskt i beskrivningen för en ny registrerad arbetstid med beskrivningen från den föregående registreringen av arbetstid.

  • Visahelger: När detta är aktiverad visas helger i din registrerad arbetstidvy.

 

Kom ihåg att spara dina ändringar i inställningarna genom att klicka på Spara.

 Nyckelord: beta, registrering av arbetstid, inställningar, allmänna inställningar, arbetstimmarinställningar

Denna artikel har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg. Innehållet eller formuleringen i dessa instruktioner kan avvika från dem i andra instruktioner eller i programvaran.

Fick du svar på din fråga?