Naar de hoofdinhoud

Een project verwijderen of beëindigen

Een project kan worden verwijderd of afgesloten, afhankelijk van of er al offertes of facturen voor het werk zijn aangemaakt. De acties zijn te vinden in het actiemenu met drie puntjes in de rechterbovenhoek van het project.

 

Project verwijderen

 

Een project kan worden verwijderd als er nog geen facturen of offertes voor het project zijn aangemaakt. Verwijder het project door eerst naar de projectkaart te gaan:

 

  1. Open het actiemenu met drie puntjes in de rechterbovenhoek van het project

  2. Selecteer Project verwijderen

 

Project afsluiten

 

Als het project niet kan worden verwijderd, oftewel er zijn offertes of facturen voor het project aangemaakt, kun je het project sluiten, oftewel afsluiten. Het sluiten verbergt het project in overzichten, maar de gegevens blijven beschikbaar in rapporten via filters. Begin door naar de projectkaart te gaan:

 

  1. Open het actiemenu in de rechterbovenhoek van het project

  2. Selecteer Project afsluiten

 

Urenregistraties van het ene naar het andere project verplaatsen

 

Als je een project wilt verwijderen, maar er al uren op zijn geregistreerd, moeten de urenregistraties van het ene naar het andere project worden verplaatst. De verplaatsing kan eenvoudig rechtstreeks via het project worden gedaan met behulp van een massabewerking:

 

  1. Open de tab Projectisuunnitelma van het project

  2. Ga naar de sectie Vaiheet en klik op het totaal aantal uren om het rapport te bekijken

  3. Selecteer de gewenste regels via de selectievakjes

  4. Selecteer Valitse toiminto > Vaihda projekti ja vaihe > Päivitä

 

Sleutelwoorden: project, werk, verwijderen, project verwijderen, project afsluiten, uren verplaatsen, uren overzetten

Was dit een antwoord op uw vraag?