Severa uudistuu!

 
 

Visma Severa Customer Support

Laura Lagus-Tiira Oct 21 (FIN) Tiedotteet / Tiedotteet

Hyvä asiakkaamme,
 
asiakaspalvelumme kouluttautuu keskiviikkona 26.10.2016, joten puhelinpalvelumme sulkeutuu jo klo 11:00. Voitte jättää meille ääniviestin, tukipyynnön tai kirjoittaa Communityyn ja palaamme teille mahdollisimman pian!
 
Ystävällisin terveisin,
Visma Severa asiakaspalvelu

Juha Kaksonen Oct 18 (ENG) Announcements / Important information and known issues

We have scheduled a release break on Sunday 23.10.2016 at 18-20PM (finnish time). This will cause about 1-2 hour downtime to Severa.
This means that Severa cannot be used and integrations will no work during this time.

NOTE! Because of the downtime, also API is down and this means that there might be errors in the error logs of for example Visma Business and Visma Global.

Laura Lagus-Tiira November 3, 2015 (FIN) Tiedotteet / Tiedotteet

Tervetuloa tutustumaan Visma Solutions Communityyn: https://community.vismasolutions.com/!

Community on paikka, josta löydät kaikki Visma Solutionsin tuotteet ja jossa voit keskustella ja esittää kysymyksiä ja tuoteideoita tuotteisiin liittyen. Pääset helpoiten alkuun katsomalla Tervetuloa Visma Solutions Communityyn -videon.

Severa tuoteideointi

Communityyn on avattu myös Severan tuoteideointi! Tuoteideointiin voit luoda kehitysidean muille nähtäväksi ja äänestettäväksi ja selata ja äänestää muiden tekemiä ideoita (1 ääni/idea). Jatkossa käsittelemme kaikki tuoteideat (kehityspyynnöt) Communityssä. Pidämme tarkoituksella kaikki annetut ideat julkisena, jolloin kaikki käyttäjämme voivat seurata, mitä muut käyttäjät ideoivat ja kommentoimalla parantaa tai syventää annettua ideaa.

Severa koulutuskalenteri

Communitystä löydät myös koulutuskalenterin, josta näet kaikki tulevat Severa koulutukset ja voit halutessasi ilmoittautua niihin mukaan.

 

Overview | Recent