Start a new topic
J

Juha Kaksonen

Yhteenlasketut summat myyntilaskulla

12-11-2021 7:09 pm posted by Anonymous (Updated 29-05-2018 by Juha Kaksonen)

Hei terhi,

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta!

Laskun asetukset -välilehdellä on mahdollista määrittää näytetäänkö välisummina tuntien, matkakulujen ja maksuerien kokonaissummat. Tämä näyttää laskulla kokonaissumman euroina, mutta ei suoraan esim. tuntien tai kilometrien kappalemäärää.

valisumma.JPG

Lisäksi lasku voidaan ryhmitellä ja määritellä miten nimikkeet ryhmitellään (esim. tuntien osalta töittäin). Kun ryhmittelyä käytetään, laskulla näytetään vain kokonaissumma kirjauksista, ei yksittäisiä rivejä. Asetuksissa voi kuitenkin määrittää halutaanko ryhmitellyistä nimikkeistä myös erittely (yksittäisen kirjausrivit).

Jos tarpeena olisi saada kokonaistuntimäärä näkyviin automaattisesti ilman ryhmittelyä, suosittelen avaamaan kehityidean Severa-tuoteideointi -osioon.

Mukavaa päivänjatkoa!

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:09 pm posted by Anonymous

Vanhassa käyttöliittymässä myyntilaskulla klikatessa muokkaus-tilaan tulee laskulle näkyviin esim. laskulla olevien km-korvausten yhteenlaskettu kilometrimäärä. Samoin tulee näkyviin laskulla olevien tuntikirjausten yhteenlaskettu lukumäärä. Miten nämä saa näkyviin uudessa käyttöliittymässä ja voisiko olla mahdollista jopa saada nämä näkyviin ihan automaattisesti? Itse tarvitsen noita tietoja moneen paikkaan, niin käsin niiden laskeminen on melkoisen turhauttavaa.

Login or Signup to post a comment