Välj standardinställningen som visas i sökfältet i den övre menyn. Du kan antingen välja att visa eller dölja
inaktiva kunder och kontakter,
avslutade försäljningsarbeten och
avslutade projekt.
Även om organisationens standardinställning är att endast visa aktiva kunder och öppna försäljningsarbeten och projekt, har användaren möjlighet att söka efter resultat från avslutade och inaktiva när sökningen utförs.
