DocStarter

DocStarter ohjelmistosta löytyy rajapinta Visma Severaan, jonka avulla Visma Severan projektitieto ja projektiin liittyvät henkilötiedot siirretään DocStarteriin. DocStarter lisää tiedot automaattisesti uusiin asiakirjoihin.

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Visma Severassa tulee olla kytkettynä Visma Severan API- rajapinta. Mikäli teillä ei ole vielä API:a kytkettynä, saatte kytkettyä sen suoraan Severan laajennukset-osion kautta. Ks. Rajapinnan lisääminen käyttöön. Kun Visma Severa API on käytössä, voit luoda rajapinnan tarvitseman API-avaimen.

Varsinainen käyttöönotto tapahtuu DocStarterin puolelta, jossa käyttäjä-asetuksiin lisätään API avain. Rajapinnan on toteutuksen käyttötuki tarjotaan DocStarterin toimesta.