Kirjautuminen Visma Severaan eri tavoilla

Visma Severaan on mahdollista kirjautua seuraavilla tavoilla:

• Käyttäjänimi (sähköpostisosoite) ja salasana
  • Kirjautuminen Google-tunnuksilla: Voit kirjautua käyttämällä Googlen käyttäjätunnuksia. Tällöin Googlen ja Visma Severan sähköpostiosoitteen tulee on samat.
  • Kirjautuminen Mirosoft-tunnuksilla: Voit kirjautua käyttämällä Microsoftin tunnuksia (esim. Office 365 tai Azure). Tällöin Microsoftin ja Visma Severan sähköpostiosoitteen tulee olla samat.
  • Kirjautuminen Microsoft AD (oma palvelin)-tunnuksilla: Mikäli yrityksellä on käytössä Single sign-on (Microsoft AD). Huomaathan, että sinut ohjataan Visma Severan vanhalle kirjautumissivulle (uudessa Severassa ei ole vielä tätä mahdollisuutta).

Huomaathan, että mobiilisovellukset (Visma Severa ja Visma Scanner) käyttävät kirjautumiseen ainoastaan käyttäjätunnus (sähköposti) ja salasana yhdistelmää. Tällä hetkellä ei ole mahdollista kirjautua käyttäen Google tai Microsoft tunnuksia.