Myynnin tila -suodattimen käyttö Työt-raportilla

Työt-raportin Myynnin tila -hakuehdolla on mahdollista hakea töitä eri myynnin tiloissa.

Myynnin tila -hakuehtoa käytettäessä tulee määrittää sekä tila, jota halutaan tarkastella että aikajakso. Hakuehdolla on kaksi eri toimintatapaa riippuen siitä, mitä aikajaksoksi määritetään.

Kun haluat hakea esimerkiksi kaikki tällä hetkellä Tilattu -tilassa olevat työt:

1. Valitse Raportit > Raportin luominen
  2. Siirry Myynti-välilehdelle ja valitse Työt-raportti
  3. Valitse Myynnin tila -valikosta Tilaus

4. Klikkaa kalenteri-ikonia ja valitse avautuvasta valikosta Kaikki päivämäärät

5. Raportti listaa kaikki työt, joiden myynnin tilana tällä hetkellä on Tilaus

Takaisin ylös

Kun haluat hakea tänä vuonna tilatut työt:

1. Valitse Raportit > Raportin luominen
  2. Siirry Myynti-välilehdelle ja valitse Työt-raportti
  3. Valitse Myynnin tila -valikosta Tilaus
  4. Klikkaa kalenteri-ikonia ja valitse avautuvasta valikosta Tämä vuosi
  5. Raportti listaa kaikki työt, jotka ovat käyneet tilassa Tilaus tänä vuonna. Huom! Myynnin tilana ei välttämättä ole enää hakuehtona käytetty myynnin tila.