Opasta minua -polun käyttäminen Visma Severassa

Opasta minua -polku löytyy yläpalkista klikkaamalla Opasta minua -ikonia.

Mikäli Opasta minua -ikonia ei ole näkyvissä etsi-valikon vieressä, varmista evästeiden käyttö selaimessasi. Selaimesta tulee sallia kolmannen osapuolen evästeiden käyttö. Ennen asetuksen muuttamista selaimeen, suosittelemme keskustelemaan yrityksenne it-osaston kanssa.

Chrome

1. Avaa Chrome menu oikeasta yläkulmasta

2. Valitse Asetukset > Sisältö asetukset > Evästeet

2. Varmista, että Estä kolmannen asteen evästeet -kohta on pois käytöstä

Mozilla Firefox

1. Avaa Firefox-valikko oikeasta yläkulmasta

2. Valitse Asetukset > Tietosuoja ja turvallisuus

3. Ota evästeet käyttöön valitsemalla Hyväksy evästeet ja sivustotiedot (suositus)

Internet explorer

1. Avaa Asetukset > Internet asetukset

2. Avaa Tietosuoja-välilehti

3. Avaa Asetukset

4. Valitse Salli kolmannen osapuolen evästeisiin ja valitse Ok

Microsoft Edge

1. Valitse Menu-valikosta Asetukset

2. Valitse Näytä lisäasetukset

3. Rullaa alas kohtaan Evästeet ja varmista, että "Älä estä evästeitä" on valittu