Matkakulujen ja matkalaskujen raportointi sekä hyväksyminen

Esimiehet sekä käyttäjät, joilla on käyttöoikeudet matkalaskujen hyväksyntään voivat hyäksyä matkalaskuja raportilta. Oletus matkalaskuraportti löytyy Tunnit & Kulut -osiosta. Raportti on mahdollista myös tallentaa suosikkiraportiksi, jolloin matkalaskujen hyväksyminen on helpompaa avaamalla raportti suoraan ylälaidan valikosta.

1. Klikkaa Raportit > Raportin luominen
  2. Valitse Tunnit & Kulut > Matkat ja avaa Matkalaskut-raportti
  3. Oletuksena on valittuna aikajakso Edelliset 90 päivää
  4. Muokkaa halutessasi oletus suodattimia
  5. Matkalaskun tarkastelu onnistuu klikkaamalla matkalaskun numeroa
  6. Matkalaskun tarkastelun jälkeen matkalaskun tila voidaan muuttaa Hyväksytty- tai Hylätty -tilaan

Kun matkalaskun tilaa muutetaan toisen henkilön luomaan matkalaskuun, aukeaa automaattisesti sähköposti lähetys mahdollisuus. Halutessasi voit lähettää käyttäjälle huomautuksen sähköpostiin. Huomautuksen lähettämättä jättäminen ei muuta valittua matkalaskun tilaa, vaan se täytyy tehdä manuaalisesti.

Matkakulujen tarkastelu

Esimiehet ja matkalaskujen hyväksyjät voivat tarkastella matkalaskujen liitteitä nopeasti kaikilta matkakuluriveiltä avaamalla matkalaskun ja viemällä hiiren matkakulurivin päälle. Klikkaa Näytä liite -ikonia liitteen tarkastelua varten. Näytä liite näyttää matkakulut ilman kuittia, joten voit tarkastella kaikki kulut yhdellä kertaa.