Miten aktivoin laskun Hyvitä-painikkeen?

Mikäli laskulla Hyvitä-painike näkyy harmaana, laskua ei voida hyvittää. Hyvityslaskun tekemiseksi sinun tulee muuttaa lasku oikeaan tilaan tai muokata olemassa olevaa laskun tilaa alla olevan ohjeen mukaisesti. Hyvitys onnistuu, kun laskun tilalla on valinnat "odottaa laskutusta" ja "lähetetty", sekä "maksettu" valinta on poistettu.

Laskun tilojen tarkistaminen:

1. Valitse Työkalut > Asetukset

2. Valitse Lasku-osiosta "Laskun tilat"

3. Varmista, että laskun tilaksi on valittu "Odottaa maksua" sekä "Lähetetty" valinnat ja varmista, että "Maksettu" valintaa ei ole valittuna.

4. Valitse minkä laskun tilan hyvityslasku (miinusmerkkinen lasku) saa oletuksena lisäämällä valinta "Hyvityslaskun oletus" laskun tilalle. (HUOM! Mikäli käytössäsi on taloushallinnan rajapinta, lisää valinta tilalle, josta laskut siirretään taloushallinnan rajapintaan.)

Vinkki! Voit halutessasi luoda uuden laskun tilan hyvityslaskuille, esimerkiksi "Hyvitys". Tällöin hyvityslaskua luodessa, voit muuttaa laskun kyseiseen tilaan. Näin olemassa olevia laskun tilan asetuksia ei tarvitse muokata.