Kuinka käytän pikahakua?

Pikahaulla voit hakea asiakkaita, töitä, yhteyshenkilöitä, tiedostoja ja laskuja.

1. Klikkaa haku-kenttää ja kirjoita sana tai osa sanasta, jota olet hakemassa. Haku aktivoituu kun on kirjoitettu vähintään kolme merkkiä.
2. Tulokset tulevat näkyviin haun alapuolelle ryhmiteltynä.
3. Pääset tarkastelemaan tietoja klikkaamalla haun tulosta (esim. asiakkaan nimeä).
4. Pikahaku näyttää viisi ensimmäistä tulosta. Valitsemalla "Näytä kaikki", saat näkyviin enemmin hakutuloksia.

Tiesithän, että voit myös valita asetuksista näytetäänkö pikahaussa aktiivisten asiakkaiden ja töiden lisäksi myös päättyneeksi merkityt asiakkaat ja työt.

1. Valitse Työkalut > Asetukset
2. Avaa Yritystiedot
3. Siirry kohtaan Pikahaku