Kuinka lisätä lähettäjän verkkolaskutustiedot Visma Severaan?

Lähettäjän verkkolaskutustiedot määritellään eri tavalla, riippuen onko Yksikköhierarkia -lisäosa kytketty yritykselle päälle.

Mikäli Yksikköhierarkia -lisäosaa ei ole kytketty, voit päivittää tiedot kahdella eri tavalla

1. Etsi yrityksenne omalla nimellä oleva asiakaskortti (ns. sisäinen asiakaskortti) hakutoiminnolla.
  2. Avaa asiakaskortti ja Muokkaa Asiakastiedot -osiota.
  3. Lisää yrityksenne verkkolaskutustiedot "Verkkolaskuosoite" ja "Välittäjän tunnus" kenttiin. Välittäjän tunnus on esim. Nordealla NDEAFIHH.

Tai

1. Avaa työkalut - asetukset - yritystiedot ja lisää verkkolaskutustiedot "Verkkolaskuosoite" ja "Välittäjän tunnus" kenttiin.

Mikäli Yksikköhierarkia -lisäosa on kytketty

1. Avaa Työkalut - Asetukset -  Yksiköt

2. Vie hiiri yksikön nimen päälle ja klikkaa ratas-kuvaketta muokataksesi tietoja. Mikäli yksiköillä on jokaisella omat verkkolaskutustiedot, tulee ne muokata erikseen jokaisen yksikön alle.

3. Lisää yksikön verkkolaskutustiedot "Verkkolaskuosoite" ja "Välittäjän tunnus" kenttiin. Välittäjän tunnus on esim. Nordealla NDEAFIHH.