Uppdatering v.26 2015

Följande nya funktioner och buggar har uppdaterats i Visma Severa tisdagen den 23:e juni.

Nya funktioner:

• I postanalysrapporten visas nu "Pris för fakturerade artiklar" efter fakturadatum istället för postens skapandedatum:
  • Förväntade timmar kan användas som värde i KPI-formler, samt i analysrapporter, för användare.
    Förväntade timmar antalet timmar man ska jobba under perioden enligt sitt arbetskontrakt (dagliga timmar).
  • Nya värden till analysrapporten för arbetstimmar: Intern- och Kundtid.
  • Möjlighet att söka efter och gå till en specifik användare direkt under användarhanteringen:

Buggar som åtgärdats:

• Användare kunde ansluta sig till låsta faser
  • Vissa användare hade problem med att det gick sakta att öppna kalendern eller skapa aktiviteter