Visma Scanner -mobiilisovellus

Kun käytössänne on Matkalasku-lisäosa, voitte helpottaa matkalaskujen tekemistä käyttämällä Visma Scanner -mobiilisovellusta. Visma Scanner -mobiilisovelluksella voit kirjata muita matkakuluja ja ottaa samalla kuvia matkakulujen kuiteista.

Sovellus on maksuton ja ladattavissa iOS- ja Android-puhelimille.

Takaisin ylös

Visma Scanner -mobiilisovellus

Visma Scanner -mobiilisovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Severaan. Ota kuva matkakulun kuitista (esim. taksikuitti) ja anna tarvittavat lisätiedot, kuten työ, jolle kulu halutaan kohdistaa sekä kuvaus ja summa.

Kun Severassa luodaan uusi matkalasku, matkakulurivit kuitteineen ilmestyvät näkymään automaattisesti. Ja mikä parasta, liitteet eivät vie Severan levytilaa!

1. Avaa Visma Scanner -mobiilisovellus
  2. Kirjaudu samoilla tunnuksilla kuin kirjaudut Severaan

3. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä sovellus pyytää valitsemaan minne skannatut kuitit toimitetaan. Valitsemalla "Lähetä Visma Severaan", matkakulurivit tallennetaan kuitteineen suoraan Visma Severaan.

4. Ota kuva kuititista klikkaamalla kamera-ikonia. Huom! Voit myös käyttää aikaisemmin otettua kuvaa.

5. Hyväksy tai hylkää kuva ja ota uusi kuva

6. Valitse Projekti/Vaihe, jonne kulu kohdistetaan ja valitse Kulutyyppi. HUOM! Jos projektilla on alivaiheita, kulujen kirjaaminen työlle/päävaiheelle ei ole mahdollista. Kulut on tällöin kohdistettava jollekin alivaiheelle.
  7. Anna tarkentavat tiedot: Kulutyyppi, Hinta (EUR), ALV ja aloituspäivä ja Lähetä

Takaisin ylös

Matkalaskun teko Severassa

Kun matkalaskurivit ja kuitit on skannattu, varsinainen matkalasku tehdään Severassa.

1. Kirjaudu Severaan osoitteessa https://secure.severa.com
  2. Valitse Uusi - Matkalasku

3. Rivit, jotka on syötetty mobiilisovelluksissa näkyvät liitteineen matkalasku-näkymässä
  4. Valitse haluamasi rivit ja valitse Seuraava
  5. Tarkasta matkalaskun sisältö ja vaihda sen tila haluamaksesi