Lisäosan tai rajapinnan lisääminen/poistaminen käytöstä

Lisäosan, rajapinnan ja kolmannen osapuolen integraation lisääminen ja poistaminen tapahtuu suoraan Visma Severan kautta Laajennukset-osiossa.

Jos haluatte ottaa jonkin uuden toiminnon ensin koekäyttöön, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme, niin voimme sopia maksuttomasta koekäyttöjaksosta.

Visma Severaan lisättyjen toimintojen laskutus perustuu voimassaolevaan hinnastoon. Visma Severa ei seuraa varsinaista käyttöastetta. Jotta toiminnosta ei muodostu lisälaskutusta, poistaminen tulee tehdä ennen laskutuskauden vaihtumista.

Lisäosan/rajapinnan/kolmansien osapuolien integraatioiden lisääminen ja poisto:

1. Valitse Laajennukset - Ominaisuudet
  2. Etsi listalta haluamasi lisäosa/rajapinta/kolmansien osapuolien integraatiot  (Huom! Lisäosat, rajapinnat ja kolmansien osapuolien integraatiot on listattu omille välilehdilleen)
  3. Klikkaa Valitse (lisäys) tai Poista (poisto)

4. Rullaa sivun alalaitaan ja valitse Seuraava

5. Vahvista sopimus