Yhteenveto

Myynnin yhteenveto-näkymän myyntiputkesta näet nopeasti käynnissä olevat myyntityöt ja niiden tilat. Nämä vastaavat myynnin tiloja, jotka asetuksiin on määritetty. Tässä näkymässä näet kaikki myyntitiedot, joihin sinulla on oikeudet. Jos olet myyntipäällikkö ja haluat tarkastella tiettyä myyjää tai yksikköä, voit rajata tuloksia oikean yläkulman suodattimilla.

Näkymän ylälaidassa näet myös kaikki olennaiset KPI-luvut. Oletuksena näytetään muun muassa kuluvan kuukauden myynti, myyntiarvio sekä hitrate.

Kanban-näkymä mahdollistaa myyntityön siirtämisen tilasta toiseen hiirellä raahaamalla. Kun myyntityö raahataan Tilaus tai Hylätty tarjous -osioon, myyntitöiden tiedot päivitetään automaattisesti.

• Tilaus: Myynnin tilaksi päivittyy Tilaus ja käyttäjä ohjataan Projektisuunnitelma-välilehdelle
  • Hylätty tarjous: Myynnin tilaksi päivittyy Hylätty tarjous ja projekti päätetään, jolloin se ei enää nouse avoimien projektien listalle