Kollaboraatio

Kollaboraatio-välilehdellä näet projektiin liitetyt projektitehtävät kanban-näkymässä. Kanban mahdollistaa tehtävien liikuttamisen tilojen välillä helposti raahaamalla. Projektitehtävän otsikkoa klikkaamalla pääset tarkastelemaan tehtävää tarkemmin.

Oikean yläkulman kommentit-osiossa on mahdollista lisätä sisäisiä huomioita projektia koskien projektiryhmän kesken. Kommentit listataan uusimmasta vanhimpaan.

Kollaboraatio-välilehdeltä näet myös projektiryhmän jäsenet, asiakkaan ensisijaisen yhteyshenkilön ja projektille lisätyt tiedostot ja linkit. Tässä näkymässä pääset myös lisäämään tiedostoja projektille.