Projektikortti

Projektikortti on jaettu viiteen eri välilehteen:

• Myynti: Myyntiprosessiin liittyvät tiedot ja aktiviteetit
  • Projektisuunnitelma: Vaiheet, työtunnit ja työtuntiarviot sekä aikataulut
  • Kollaboraatio: Projektitehtävät ja kommentit
  • Taloustiedot: Työn hinnoittelu, maksuerät ja kulut sekä taloustiedot
  • Projektin asetukset: Projektitason asetukset kuten laskutustiedot ja yleiset asetukset

Näkymän ylälaidasta voit muokata projektin nimeä ja projektipäällikköä. Projektin saa päätettyä, sen nimen edessä olevaa nuoli-kuvaketta (Päätä projekti). Jo päätetyn projektin voi avata samasta valikosta (Avaa projekti).

Asiakasprojekteilla on näkyvissä Laskutettavissa-painike, joka näyttää sen hetkisen projektilla laskutettavissa olevan summan. Painiketta klikkaamalla avautuu vedoslasku.

Projektin voi poistaa, mikäli siihen ei ole liitetty tuntikirjauksia, aktiviteetteja, maksueriä tai muita kuluja, tarjouksia tai laskuja. Projektin poistaminen onnistuu oikeasta ylälaidasta löytyvän painikkeen takaa (Poista projekti). Saman kuvakkeen takaa löydät myös projektin kuvauksen (Muistiinpanot).