Visma-tunnus FAQ

K: Minulla on käytössä kaksi eri Visma-tunnusta, joilla on pääsy eri järjestelmiin. Voiko nämä yhdistää yhdeksi tunnukseksi?

V: Useampia Visma-tunnuksia (sähköpostiosoite) ei voi yhdistää yhdeksi tunnukseksi. Kun kirjaudut tunnuksellasi osoitteessa https://connect.visma.com/ näet mitä kaikkia järjestelmiä kyseiseen tunnukseen on liitetty.

--------------------------------------

K: Kun kirjaudun Severaan, saan ilmoituksen, ettei sähköpostiosoitetta löydy Visma Severasta. Mitä teen?

V: Jos et pääse kirjautumisikkunaan, vaan sinut ohjataan suoraan tähän näkymään, olet jo kirjautunut toisella Visma-tunnuksella käytössä olevalla selaimella. Kirjaudu ensin ulos toisesta järjestelmästä tai käytä toista selainta kirjautumiseen.

--------------------------------------

K: Kirjautumisen jälkeen selain jää looppiin eikä päästä Severaan.

V: Chrome-selaimella ongelmaa voi esiintyä, jos selaimen eri välilehdillä on kirjauduttu sisään käyttäen Visma-tunnusta. Ongelman voi korjata tyhjentämällä selaimen välimuistin ja evästeet ja käynnistämällä selaimen uudestaan.

Ongelmaa voi esiintyä myös, jos olet kirjautumassa uuden käyttöliittymän kirjautumisosoitteella eikä yrityksellänne ole vielä käyttöoikeutta sinne.

--------------------------------------

K: En saa salasanan vaihtoviestiä sähköpostiini.

V: Varmista ensin, että olet valinnut "En ole robotti" ja varmista yrityksesi pääkäyttäjältä, Severassa käytössä oleva sähköpostiosoitteesi. Viesti toimitetaan välittömästi sähköpostiisi, joten jos et saa viestiä viiden minuutin kuluessa, tarkista roskaposti ja muut mahdolliset ohjaussäännöt (sähköposti ohjataan tiettyyn kansioon).

--------------------------------------

K: Minulla on käytössä kaksi eri Visma-tunnusta. Miten kirjaudun eri järjestelmiin eri tunnuksilla?

V: Kahdella eri Visma-tunnuksella ei voi kirjautua samaa selainta käyttäen. Jos käytössä on eri tunnukset eri järjestelmiin, tulee järjestelmiä käyttää eri selaimilla.

--------------------------------------

K: En saa muutettua sähköpostiosoitettani Severassa.

V: Sähköpostiosoitetta ei jälkikäteen voi muuttaa sähköpostiin, joka on jo käytössä Visma-tunnuksella. Jos kyseessä on uusi käyttäjä, voi käyttäjän poistaa käytöstä Severassa ja luoda kokonaan uuden käyttäjän halutulla sähköpostiosoitteella.

Uusi käyttäjä voidaan yhdistää olemassa olevaan tunnukseen, mutta kahta olemassa olevaa tunnusta ei voida yhdistää.