Laskut-näkymä

Laskutuksen laskut-osiossa näet laskut oletuksena Kanban-näkymässä. Voit tarkastella laskuja myös Lista-näkymässä valitsemalla sen laskutila-osion oikeasta yläkulmasta. Kanban-näkymässä näet laskut laskutilojen mukaisesti ja tässä näytetään kaikki aktiiviset laskun tilat, joita hallinnoidaan asetuksissa.

Yhteenvetonäkymän yläosasta näet myös oleelliset KPI luvut.

Laskuja voidaan rajata eri suodattimilla mm. yksikön(projekti) sekä projektipäällikön mukaan ja voit valita rajaukseen useamman hakuehdon. Voit etsiä laskuja asiakkaan, projektin ja laskunumeron mukaan.

Kun haluat tarkastella yksittäistä laskua tarkemmin, klikkaa laskun numeroa tai tilaa, jos laskulla ei ole vielä numeroa. Tässä näkymässä voit myös nopeasti siirtää laskun tilasta toiseen raahaamalla.