Follow

Luo laskuja -näkymä

Luo laskuja -näkymässä näet laskutettavissa olevat projektit ja voit halutessasi rajata laskutettavia projekteja. Tässä näkymässä voit myös luoda tyhjän laskun valitsemalla Luo lasku tyhjästä. Oletuksena näytetään yleisimmin käytettyjä suodattimia, mutta voit lisätä omia suodattimia Lisää suodatin -painikkeen kautta. Voit myös etsiä projekteja esimerkiksi asiakkaan tai projektin nimen mukaan. Laskutettavat projektit on samalla raporttinäkymä, jonka voit viedä Exceliin. Yläosasta näet myös oleelliset KPI luvut.

Laskutettavat projektit -listalta voit valita yhden tai useamman projektin. Kun valinta tehdään, pääset valitsemaan mitä haluat valituille projekteille tehdä. Jos haluat yhdistää saman asiakkaan projektit yhdeksi koontilaskuksi, valitse "Yhdistä projekteja laskulle". Huomaathan, että eri valuutoille tehtyjä projekteja ei ole mahdollista yhdistää samalla laskulle. Jos taas haluat jokaiselle projektille oman laskun, jätä valinta tyhjäksi ja luo lasku haluamaasi tilaan, esimerkiksi Vedos. Jos laskuja ei tarvitse tarkastaa, voit laittaa ne suoraa tilaan, josta ne voidaan lähettää asiakkaalle.

luo_laskuja2.jpg

Valinnoistasi riippuen, laskujen käsittelynäkymä avautuu. Kaikki erilliset laskut listataan vasemmalla puolella ja voit tarkastaa ja tehdä niille tarvittavat muutokset. Kun lasku on tarkastettu, siirrä se haluttuun tilaan ja sulje laskunäkymä. Käsitelty lasku poistuu vasemman laidan listauksesta ja voit siirtyä käsittelemään seuraava laskua.

luo_laskuja.jpg

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Powered by Zendesk