Aktiviteetin lisääminen

Pääset lisäämään uuden aktiviteetin ylävalikon Lisää > Aktiviteetti kautta. Oletuksena aktiviteetin ryhmä on kalenterimerkintä, mutta voit muuttaa sen haluamaksesi. Huomaathan, että aktiviteetin tallennuksen jälkeen et voi muuttaa sitä. Valittu ryhmä vaikuttaa siihen, mitä kenttiä näytetään ja osa näistä kentistä on esitäytetty.

Anna aktiviteetille haluamasi tiedot. Jos aktiviteetin valmistuminen ei vaadi toimenpiteitä, voit kuitata sen suoraan valmiiksi valitsemalla Merkitse valmiiksi & Sulje. Muussa tapauksessa valitse Lisää.

Aktiviteetteja on mahdollista lisätä myös Severan eri osioissa. Esimerkiksi projektin Kollaboraatio-välilehdellä voit lisätä projektitehtäviä suoraan kyseiselle projektille.