Projektitehtävien kanban

Kun valitset vasemman laidan valikosta Aikataulu > Projektitehtävien kanban, pääset tarkastelemaan projektitehtäviä kanban-näkymässä. Näkymän yläosassa näet oleelliset KPI luvut, joiden avulla voit ohjata omaa tekemistäsi.

Käyttöoikeuksista riippuen, voit tarkastella projektitehtäviä erilaisten suodattimien avulla. Huomaathan, että KPI luvut päivittyvät valittujen suodattimien mukaisesti.

Projektitehtävästä näytetään sille annettu nimi, asiakas, projekti sekä alkuperäinen deadline. Mikäli päiväys on jo ohitettu, päivämäärä näytetään punaisella.

Tehtävät, joita kukaan ei ole vielä ottanut käsittelyyn, tunnistat kysymysmerkki-ikonista. Jos projektitehtävä on jo jollakin työn alla, kuvakkeessa näkyy joko käyttäjän kuva tai nimikirjaimet. Näkymästä voit muokata olemassa olevia projektitehtäviä. Klikkaamalla tehtävän otsikkoa pääset muokkaustilaan. Muokkaustilassa voit määrittää tehtävälle esimerkiksi tekijän.

Voit muokata projektitehtävien tilaa raahaamalla halutun tehtävän tilasta toiseen. Kun tehtävä siirretään valmis-tilaan, se merkitään automaattisesti valmiiksi.