Tehtävälista

Kun valitset vasemman laidan valikosta Aikataulu > Tehtävälista, pääset tarkastelemaan To-do -aktiviteetteja. Näkymän yläosassa näet oleelliset KPI luvut, joiden avulla voit ohjata omaa tekemistäsi.

Käyttöoikeuksista riippuen, voit tarkastella toisen käyttäjän tehtävälistaa valitsemalla halutun henkilön Käyttäjä-valikosta. Huomaathan, että KPI luvut päivittyvät valitun käyttäjän mukaan.

Tehtävälistalla näet kaikki merkinnät listamuodossa ja värikoodista tunnistat aktiviteettiryhmän.

• Kalenterimerkintä: Vaaleansininen
  • To-do: Vihreä
  • Projektitehtävä: Violetti
  • Henkilökohtainen: Harmaa
  • Poissaolo: Oranssi

Tehtävälistalla näkyvät tehtävät on jaoteltu myöhässä oleviin, tänään tehtäviin ja myöhemmin tapahtuviin tehtäviin. Listalta pääset nopeasti muokkaamaan valittua tehtävää esimerkiksi siirtämään sen myöhempään ajankohtaan. Näkymässä pääset myös lisäämään To-do -merkintöjä.

Avaamalla listalta merkinnän, pääset muokkaamaan sitä. Huomaathan, että jo tallennetun merkinnän aktiviteettiryhmää ei ole mahdollista muuttaa jälkikäteen.