Follow

Kalenteri

Kun valitset vasemman laidan valikosta Aikataulu, sinut ohjataan kalenterinäkymään. Näkymän yläosassa näet oleelliset KPI luvut, joiden avulla voit ohjata omaa tekemistäsi.

Käyttöoikeuksista riippuen, voit tarkastella toisen käyttäjän kalenterinäkymää valitsemalla halutun henkilön Käyttäjä-valikosta. Huomaathan, että KPI luvut päivittyvät valitun käyttäjän mukaan.

Kalenteria voidaan tarkastella, päivä-, viikko- tai kuukausitasolla. Täällä näet kaikki merkinnät ja värikoodista tunnistat aktiviteettiryhmän.

  • Kalenterimerkintä: Vaaleansininen
  • To-do: Vihreä
  • Projektitehtävä: Violetti
  • Henkilökohtainen: Harmaa
  • Poissaolo: Oranssi

Vasemman laidan Kello-kuvakkeesta voit vaihtaa kalenterinäkymän asetuksia mm. alkamis- ja päättymisaikaa.

kalenteri_asetukset.jpg

Kalenteriin on mahdollista tallentaa kalenteriryhmiä toisten käyttäjien kalenterin tarkastelua varten. Ryhmien tallentaminen onnistuu klikkaamalla vasemmasta reunasta Valitse kalentereita -painiketta ja valitsemalla henkilöt, tallentaminen onnistuu valitsemalla oikeasta reunasta Tallenna uutena ryhmänä.

Kalenteriryhma.png

Tehtävälistalta näet myös sinulle kohdistetut tehtävät jaoteltuna myöhässä oleviin, tänään tehtäviin ja myöhemmin tapahtuviin tehtäviin. Listalta pääset nopeasti muokkaamaan valittua tehtävää, esimerkiksi siirtämään sen myöhempään ajankohtaan.

Näkymässä pääset lisäämään kalenteri- ja To-do -merkintöjä. Oletuksena näytettävät kentät riippuvat valitusta aktiviteettiryhmästä. Merkintää lisättäessä, näet viereisessä kalenterissa myös valitulle päivälle tehdyt muut merkinnät. Tämä vähentää päällekkäisten varausten tekemistä.

Avaamalla kalenterista merkinnän, pääset muokkaamaan sitä. Huomaathan, että jo tallennetun merkinnän aktiviteettiryhmää ei ole mahdollista muuttaa jälkikäteen.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Powered by Zendesk