Yhteenveto

Tunnit & kulut -osion yhteenvetonäkymässä voit lisätä erityyppisiä kirjauksia ja tarkastella järjestelmään jo lisättyjä. Käyttöoikeuksista riippuen voit valita oikean ylälaidan Käyttäjä-valikosta henkilön, jonka tietoja haluat tarkastella.

Yhteenveto-näkymän yläosasta näet myös oleelliset KPI-luvut, joiden on tarkoitus ohjata työn tekemistä. Lukujen näkyvyyttä hallitaan Asetukset > Tuntikirjausyhteenveto -asetuksissa.

Oletuksena näytetään kuluvan viikon päivät, mutta voit myös muuttaa tarkasteltavaa viikkoa. Palkista näet nopeasti viikolle kirjaamasi tunnit päivätasolla. Näkymää voi vaihdella päivä- ja viikkotason välillä (ks. Tuntikirjausten viikkonäkymä) käyttämällä Päivä/Viikko -valintapainiketta. Jos haluat muokata jo valmiiksi merkittyä päivää, tulee se ensin avata "Avaa päivä" -painikkeella. Jos haluat lisätä kirjauksia tietylle päivälle, klikkaa haluamaasi päivää palkista.

Minikalenterista pystyt siirtymään nopeasti haluamallesi päivälle. Valmiiksi merkityt päivät näkyvät vihreällä, poissaolot oranssilla ja tarkasteltu päivä sinisellä.

Voit tehdä tuntikirjaukset helposti myös päivälle tehdyistä aktiviteeteista.

Mikäli yrityksellänne on käytössä Matkalasku-lisäosa, tästä näkymästä voi myös tarkastella ja luoda uusia matkalaskuja. Matkalaskun muodostaminen tapahtuu Odottaa matkalaskulle vientiä -osiosta, josta voit helposti luoda matkalaskun kirjatuista matkakuluista.