Yhteenveto

Tunnit & kulut -osion yhteenvetonäkymässä voit lisätä erityyppisiä kirjauksia ja tarkastella järjestelmään jo lisättyjä. Käyttöoikeuksista riippuen voit valita oikean ylälaidan käyttäjä-valikosta henkilön, jonka tietoja haluat tarkastella.

Yhteenveto-näkymän yläosasta näet myös oleelliset KPI luvut, joiden on tarkoitus ohjata työn tekemistä. Lukujen näkyvyyttä hallitaan asetuksissa.

Oletuksena näytetään kuluvan viikon päivät, mutta voit myös muuttaa tarkasteltavaa viikkoa. Palkista näet nopeasti viikolle kirjaamasi tunnit päivätasolla. Jos haluat muokata jo valmiiksi merkittyä päivää, tulee se ensin avata "Avaa päivä" -painikkeella. Jos haluat lisätä kirjauksia tietylle päivälle, klikkaa haluamaasi päivää palkista.

Minikalenterista pystyt siirtymään nopeasti haluamallesi päivälle. Valmiiksi merkityt päivät näkyvät vihreällä, poissaolot oranssilla ja tarkasteltu päivä sinisellä.

Voit tehdä tuntikirjaukset helposti myös päivälle tehdyistä aktiviteeteista.