Follow

Matkakulujen ja maksuerien kirjaus

Tunnit & kulut -osiossa lisäät helposti matkakuluja valitsemalla "Lisää tuntikirjauksia" -painikkeen perässä olevasta nuolipainikkeesta halutun kirjauslajin.

lisaa_kirjaus.jpg

Suosikiksi merkityt projektit näkyvät ylimmäisenä. Voit myös hakea haluamasi projektin. Kun valitset projektin, sinut ohjataan automaattisesti lisäämään kirjausta kyseiselle projektille.

Matkakulukirjausta tehdessä tulee valita matkakulun tyypin ja antaa sille määrän, joka riippuu valitusta matkakulutyypistä.

  • Kilometrikorvaus: Ajettu kilometrimäärä.
  • Päiväraha: Kappalemäärä.
  • Muut kulut: Kuluhinta ja sisältääkö se ALV:n.

Tässä näkymässä on mahdollista lisätä maksueriä myös projektille. Projektin valinta tapahtuu samalla tavalla kuin matkakulukirjaukselle. Valitessasi maksueräkirjauksen, voit valita tuoterekisterissä olevan tuotteen, määrän sekä kuvauksen jota voidaan hyödyntää mm. laskutuksessa.

Kun kirjaus on muokattavissa, voit muokata sen tietoja tai poistaa kirjauksen viemällä hiiren kirjauksen päälle. Matkakuluille ja maksuerille on myös mahdollista antaa sisäinen kommentti esimerkiksi laskutusta varten, joka näkyy kirjausnäkymän lisäksi raporteilla. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Powered by Zendesk