Poissaolot

Tunnit & kulut -osiosta lisäät poissaoloja haluamallesi päivälle. Poissaolot ovat kalenterimerkintöjä ja ne näkyvät myös kalenterissa (Aikataulu).

Pääset lisäämään poissaolon valitsemalla kirjaustyypin Poissaolo "Lisää tuntikirjauksia" painikkeen perässä olevasta nuolipainikkeesta. Anna kirjaukselle tarkemmat tiedot kuten kuvaava nimi ja poissaolotyyppi. Poissaolosta riippuen voit tehdä siitä kokopäivämerkinnän (esimerkiksi lomat) tai antaa sille aloitus- ja päättymisajan (esimerkiksi sairastuminen kesken päivän).

Kun kirjaus on muokattavissa, voit muokata sen tietoja tai poistaa kirjauksen viemällä hiiren kirjauksen päälle.