Raportin luominen

Uusia raportteja pääset luomaan vasemman laidan raportit >  Raportin luominen -valikon alta.

Raportin luominen aloitetaan aina valitsemalla haluttu aihealue. Avautuvasta näkymästä voit valita tarkemmin mitä haluat raportoida. Osa aihealueista on jaettu pienempiin osioihin. Esimerkiksi taloustietoja voidaan raportoida yritys- tai työntekijä-tasolla. Sinulla on mahdollisuus luoda erityyppisiä raportteja. Katso kuvakkeiden selitykset täältä.

Raporttinäkymän oikeassa laidassa näet suodattimet ja arvot. Suodattimien avulla voit rajata raportin hakutuloksia ja arvoihin voit lisätä haluamasi tiedot, jotka raportilla halutaan näyttää. Oletuksena on valittu yleisimmin käytetyt suodattimet ja arvot ja nämä vaihtelevat raporteittain. Jos haluat poistaa oletussuodattimia käytöstä, onnistuu se klikkaamalla punaista ruksia suodattimen perässä.

Kun raporttisi on valmis, voit tallentaa sen käyttöoikeuksistasi riippuen joko omaksi tai jaetuksi raportiksi. Jos haluat luoda jaetun raportin, voit valita suoraan mille käyttöoikeusprofiileille raportti näkyy. Voit asettaa raportin myös suosikiksi tässä vaiheessa.

Niissä tapauksissa, kun raportin voi ottaa ulos Excel- tai csv-tiedostona, raportin oikeassa yläkulmassa olevat painikkeet ovat aktiivisia.

Tallennetut raportit löydät raporttigalleriasta ja suosikkiraportit löydät nopeasti ylälaidan suosikit-valikosta.