Yhteystiedot

Yhteystiedot-näkymässä voit hallinnoida asiakkaan yhteystietoja, perustietoja ja asiakasryhmiä. Kun luot uuden asiakkaan ja lisäät tälle osoitteen, tulee tästä asiakkaan pääkonttorin osoite. Tätä osoitetta käytetään oletuksena muun muassa uusilla kontakteilla ja raportoinnissa.

Jos haluat muokata pääkonttoria myöhemmin, onnistuu se valitun pääkonttorin nuolivalikosta. Huomaathan, että jotkin rajapinnat vaativat, että Severan asiakaskortille on valittuna pääkonttori ja tämä osoite siirretään myös taloushallinnon järjestelmään.

Jos asiakkaan tietoihin on talennettu useita yhteyshenkilöitä, saatte kaikki yhteystiedot näkyviin Näytä lisää -painikkeella. Oikean yläkulman Näytä ei-aktiiviset -liukukytkimellä saat myös käytöstä poistetut yhteystiedot näkyviin, jotka esitetään listalla harmaina. Käyttäjän voi aktivoida avaamalla yhteyshenkilön ja valitsemalla vasemmasta alareunasta Aktivoi.

Aktiviteetit-osiosta löydät kaikki asiakkaaseen liitetyt aktiviteetit ja ne on jaoteltu suunniteltuihin aktiviteetteihin (avoimet aktiviteetit) sekä aiempiin tapahtumiin (valmiit aktiviteetit). Listalta pääset helposti muokkaamaan aktiviteetin tietoja.