Asiakaskortti

Asiakaskortilta löydät kaikki asiakkaaseen liittyvät tiedot ja asetukset. Asiakaskortti on jaettu viiteen välilehteen:

• Yhteystiedot: Yhteyshenkilöt, osoitteet ja aktiviteetit
  • Myynti ja projektit: Asiakkaan myyntityöt ja projektit
  • Kollaboraatio: Kaikki projektitehtävät
  • Taloustiedot: Asiakkaan projektien yhteenlasketut talousennusteet
  • Asiakkaan asetukset: Laskutusasetukset ja asiakasryhmien hallinta

Löydät välilehden otsikkotasolta myös olennaiset asiakkaan KPI-luvut.

Näkymän ylälaidassa voit muokata asiakkaan nimeä, asiakasnumeroa sekä asiakasvastaavaa. Jos haluat inaktivoida asiakkaan, onnistuu se nimen edessä olevan painikkeen kautta. Oikean yläkulman valinta-painikkeen kautta voit lisätä kuvauksen asiakkaalle sekä poistaa asiakaskortin.