Asiakaskortti

Asiakaskortilta löydät kaikki asiakkaaseen liittyvät tiedot ja asetukset. Asiakaskortti on jaettu viiteen välilehteen:

• Yhteystiedot: Yhteyshenkilöt, osoitteet, aktiviteetit ja asiakasryhmät
  • Myynti ja projektit: Asiakkaan myyntityöt ja projektit
  • Kollaboraatio: Asiakkaan kaikki projektitehtävät
  • Taloustiedot: Asiakkaan projektien ja töiden yhteenlasketut taloustiedot sekä laskut
  • Asiakkaan asetukset: Laskutusasetukset ja asiakasryhmien hallinta

Huomaathan, että asiakaskortilla näkemäsi tiedot riippuvat käyttöoikeustasostasi.

Löydät välilehden otsikkotasolta myös olennaiset asiakkaan KPI-luvut.

Näkymän ylälaidassa voit muokata asiakkaan nimeä, asiakasnumeroa sekä asiakasvastaavaa. Jos haluat poistaa asiakkaan käytöstä (inaktivoida), onnistuu se nimen edessä olevan vihreän painikkeen kautta. Oikean yläkulman Toiminto-painikkeen kautta voit lisätä asiakkaalle kuvauksen sekä poistaa asiakaskortin. Asiakasta, jolle on linkitetty aktiviteetteja, projekteja tai laskuja, ei voi poistaa.