Miten tarkastelen ja teen muutoksia tilaukseeni?

Visma Severan laskutusperusteita on mahdollista tarkastella ja muokata suoraan käyttöliittymän kautta Laajennukset-osiossa. Laajennuksiin pääsee yrityksen pääkäyttäjäoikeudellinen henkilö Asetukset-painikkeen kautta.

Laajennukset-osion etusivulla näet mikä versio Visma Severasta on käytössä (Basic, Premium tai Enterprise) ja mitä ominaisuuksia sopimus pitää sisällään. Mikäli käyttötarve muuttuu, versiota voi vaihtaa laskutuskauden vaihteessa. Version vaihto ei onnistu suoraan käyttöliittymästä, joten ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluun.

Etusivun kautta voit päivittää yrityksesi laskutustiedot ajantasalle, esim. päivittää laskutusyhteyshenkilön sähköpostiosoitteen tai ottaa käyttöön verkkolaskujen vastaanoton.

Valitsemalla Ominaisuudet, pääset tekemään muutoksia olemassa olevaan sopimukseen (käyttäjävarauksen määrään ja käytössä oleviin lisäosiin/rajapintoihin).

Käyttäjävarauksessa näet kaikki käytössä olevat käyttäjävaraukset. Mikäli olet poistanut käyttäjän käytöstä Käyttäjienhallinnan kautta, voit täällä tiputtaa käyttäjävarauksen vastaamaan aktiivisten käyttäjien määrää. Huomaa, että käyttäjävaraus ei voi olla pienempi kuin aktiivisten käyttäjien määrä. Tee siis muutokset aktiivisiin käyttäjiin ennen kuin muutat sopimusta.

Valitut ja valittavissa olevat lisäosat ovat riippuvaisia valitusta versiosta (Basic, Premium ja Enterprise). Katso lisätietoja hinnoittelusta täältä. Levytilan määrä on vakio valitusta versiosta riippuen:

• Basic: 5 GB
  • Premium: 10 GB
  • Enterprise: 20 GB

Huom! Levytilaa ei ole mahdollista kasvattaa Laajennusten kautta.

Mikäli haluat kytkeä jonkin ominaisuuden pois käytöstä tai ottaa jonkin ominaisuuden käyttöön, voit tehdä sen Laajennuksissa.

Valituista rajapinnoista ei veloiteta kuukausimaksua, mutta joistakin rajapinnoista veloitetaan avausmaksu. Avausmaksun suuruus kerrotaan rajapinnan nimen perässä (esim. ProCountor 1500 eur alv 0).

Kun olet tehnyt haluamasi muutokset sopimukseen, siirry sivun alalaidan Seuraava -painikkeella sopimuksen vahvistamiseen. Varmista, että tiedot ovat oikein ja vahvista sopimus. Jos huomaat tässä vaiheessa virheitä laskutusosoitteessa, voit muokata ne suoraan Laskutustiedot-osiossa (esim. verkkolaskutuksen käyttöönotto).