Asetukset - Aikakirjaukset

Aikakirjaukset ovat kirjauksia, jotka eivät ole kerrytä työaikaa (esim. lounas tai matka-aika). Kirjauksia ei lasketa työtunneiksi ja ne saa raportoitua Severasta erikseen.

Aikakirjaustyyppien lisääminen ja poistaminen käytöstä

Pääset lisäämään uusia aikakirjaustyyppejä Työkalut - Asetukset - Aikakirjaustyypit -osiosta. Anna aikakirjaukselle kuvaava nimi (näkyy tällä nimellä tuntikirjauslomakkeella) ja Lisää.

Käytöstä poistuneet aikakirjaustyypit voi halutessaan piilottaa tuntikirjauslomakkeelta valitsemalla Piilota.

Aikakirjauksen lisääminen

Aikakirjauksia voi lisätä Severaan tuntikirjauslomakkeen kautta päivänäkymästä.

Huomaa, että aikakirjauksia on mahdollista tehdä vain sisäisille töille. Asiakastyölle tunteja kirjattaessa Aikakirjaustyyppi-otsikkoa ei näy alasvetovalikossa.

Raportointi

Aikakirjauksia voi raportoida Tuntikirjausyhteenveto- ja Aikakirjaukset-raporteilla.