Työt-raportin Myynnin tila -hakuehdolla on mahdollista hakea töitä eri myynnin tiloissa.

Myynnin tila -hakuehtoa käytettäessä tulee määrittää sekä tila, jota halutaan tarkastella että aikajakso. Hakuehdolla on kaksi eri toimintatapaa riippuen siitä, mitä Myynnin tilojen päiväykset -hakuehtoon määritetään.

Kun haluat hakea Severasta esimerkiksi kaikki tällä hetkellä Tilattu -tilassa olevat työt:

1. Valitse Myynnin tila -valintalaatikosta "Tilaus"
  2. Valitse Myynnin tilojen päiväykset -alasvetovalikosta "Kaikki päivämäärät"

3. Raportti listaa kaikki työt, joiden myynnin tilana tällä hetkellä on Tilaus

Takaisin ylös

Kun haluat hakea Severasta tänä vuonna tilatut työt:

1. Valitse Valitse Myynnin tila -valintalaatikosta "Tilaus"
  2. Valitse Myynnin tilojen päiväykset -alasvetovalikosta "Tämä vuosi"

3. Raportti listaa kaikki työt, joiden myynnin tilana on tänä vuonna käynyt "Tilattu". Myynnin tilana ei välttämättä ole enää haettu myynnin tila ja jos raportille on valittu näytettäväksi myynnin tila, myynnin tilaksi tulostuu nykyinen tila.