Kuinka luon Visma Severa API -avaimen

Kuvaus

Visma Severa API -avainta käytetään tunnistautumiseen tiedonsiirrossa Visma Severan ja 3:nnen osapuolen sovelluksen välissä.

API avain luodaan käyttäjän käyttäjätiliin. Suosittelemme luomaan yhden käyttäjän, joka on ainoastaan API käyttäjä, jotta käyttäjällä voidaan antaa  tarvittavat käyttöoikeudet Visma Severaan. Huomaathan, jos API avain luodaan normaalille käyttäjälle, käyttäjän lähtiessä yrityksestä tunnus muutetaan yleensä ei käytössä -tilaan. Käyttäjätunnuksen sulkeminen estää myös integraation toiminnan.

API käyttäjän lisääminen

1. Avaa ohje uuden käyttäjän lisäyksestä.
  2. Käyttäjän lisäyksen jälkeen siirry SOAP API-osioon
  3. Muuta kohtaan "Oikeus Severa API:in" valinta Sallittu

4. Varmista myös, että API - käyttäjällä on pääkäyttäjän oikeudet.

Muodosta API-avain

1. Kirjaudu Visma Severaan luomallasi API-käyttäjällä
  2. Avaa Oma profiili oikeasta yläkulmasta
  3. Avaa SOAP API -osio
  4. Valitse "Ota SOAP API käyttöön"
  5. Klikkaa "Luo API-avain"

Kopio API-avain ja liitä se kolmannen osapuolen sovellukseen tai lähetä se henkilölle, joka on tekemässä asetuksia puolestanne.